Moeilijke voet

Hoe moeilijk ook de voet

Voeten moeten je hele mensenleven meegaan. En ze zijn belangrijk, niet alleen zorgen ze er voor dat je kan gaan en staan waar je wil, ze zorgen ook voor je evenwicht en dragen mee je gewicht. Het is dus belangrijk dat je je voeten van een gepaste schoen voorziet. Ze zien er eenvoudig uit, maar ze zijn gewoon een complex onderdeel van uw lichaam met een ingenieuze combinatie van spieren, pezen, gewrichten en beentjes.

Voetproblemen

Likdoorns, hamerteentjes, doorgezakte voeten, uitgegroeide knook, hielspoor, zwakke enkels… enkele voorbeelden van wat mogelijk je voeten tot lastposten kan maken. Maar met een goede schoen kan je terug het nodige comfort winnen. Bij Schoenen Windmolders hebben ze schoenen in alle breedte-maten van de maat f die je bij modemerken vindt tot de leest-breedte k en m. Zelfs de moeilijkste voeten met de zwaarste oedeem kunnen hier een gepaste schoen vinden die nog modieus oogt ook.

Oplossingen

De nodige drukpunten opheffen is al een eerste stap in het stapcomfort. Maar ook de juiste steun voor de voet is een essentieel punt. Bij Schoenen Windmolders vind je een uitgebreid gamma aan orthopedische schoenen binnen het modieuze gamma. Ze zijn meestal ook voor dubbel gebruikt. Ze beschikken over een uitneembaar voetbed, waarna je deze die je dokter heeft voorgeschreven en je orthopeed heeft vervaardig in kan onderbrengen.

Diabetes

Mensen die lijden aan diabetes zijn vaak kwetsbaarder aan hun voeten dan de gemiddelde mens. Wondjes zijn ten alle tijde uit den boze. Naast een goed steun, moet de schoen ook voldoende soepel zijn en de nodige stretch aan de dag leggen om te voorkomen dat de voet ergens gaat schuren. Ook voor deze problematiek beschikt Schoenen Windmolders over een uitgebreide keuze aan modellen.

Service

Voor mensen met moeilijke voeten nemen we bij Schoenen Windmolders uitgebreid de tijd. Want wij vinden het heel belangrijk dat mensen hun probleem opgelost wordt. We kijken naar de voet, we luisteren naar je probleem en je ervaring en we gaan op zoek naar het gepaste model. Dat kan soms even duren, niet alleen omdat onze keuze zo groot is, maar omdat we echt willen dat het perfect past. Indien gewenst, kunnen we voor het oplossen van uw voetproblemen ook op afspraak werken.